Paginabegin

Ons inspiratiecentrum

In ons inspiratiecentrum te Utrecht kunt u genieten van een unieke ervaring van mixen, matchen en ontdekken! Onze 520 m2 ruimte is speciaal ingericht om u op een interactieve manier kennis te laten maken met onze producten. Hier kunt u persoonlijk advies krijgen, een sneak preview beleven van onze nieuwste trends en volop inspiratie opdoen! We bieden zelfs de mogelijkheid om uw eigen servies te ontwerpen in ons inspiratiecentrum. U bent van harte welkom om langs te komen en te genieten van onze creatieve en inspirerende sfeer. Maak een afspraak of kom gewoon binnenlopen. Onze experts helpen u graag met het samenstellen van uw tafel- en/of buffetpresentatie. Om u zo goed mogelijk te helpen raden we het aan om hieronder een afspraak te maken. Ook voorkomen we dan dubbele bezoeken en kunnen we iedereen zo goed mogelijk ondersteunen. 

Je bent welkom

In ons Inspiratie Centrum in Utrecht van 700 m2 bieden we je een unieke ervaring van mixen, matchen en ontdekken! Onze showroom is speciaal ingericht om je op een interactieve manier kennis te laten maken met onze producten. Hier kun je persoonlijk advies krijgen van onze product specialisten, een sneak preview beleven van onze nieuwste trends en volop inspiratie opdoen! 

We bieden je ook de mogelijkheid om een eigen servies te ontwerpen dat door onze ambachtelijke keramiekshop wordt geproduceerd. 

Maak een afspraak en dan zorgen wij dat je favoriete koffie klaar staat en we serveren er ook nog iets lekkers bij. Om je zo goed mogelijk te helpen door een product specialist, raden we aan om hieronder een afspraak te maken. Langs komen zonder afspraak kan natuurlijk ook.

Maak hieronder snel je afspraak!
We ontvangen je graag in onze showroom.